PASTORPAR LØPER FOR MISJON

PASTORPAR LØPER FOR MISJON

Torsdag 14 januar så legger Birger og Kjersti ut på løpetur for å samle inn penger til misjonssenteret i Masai Mara, Kenya. Troens Ord har de siste årene bygd opp ett misjonssenter i Masai Mara og som i dag har over 70 barn boende på barnehjem og over 100 som får skolegang. Dette er i samarbeid med Jesse Karanja og Mizpah bønnesenter i Nakuru.

Det er bygd opp ett hjem for gutter og hjem for jenter. Dette er barn som har mista en eller begge foreldre og som i utgangspunktet ikke hadde mange muligheter, men nå får de ett trygt sted å bo , og de får skolegang. I dette området er det ca 1 av 10 barn som får skolegang , så dette senteret er med på å gi mange barn en framtid med muligheter. Nå bygges det vi samler nå inn penger til å bygge ett hus og rom for de som arbeider på skolen, vi skal også sette opp ett sikkerhetsgjerde rundt skole og barnehjem. Selv under pandemien er det bygget og gjort forbedringer på senteret, nytt kjøkken , bad/dusjer på begge barnehjemmene.

Har du mulighet for å støtte oss med ett beløp per km ? Eller ett fastbeløp. Alt vil hjelpe og alle pengene vil gå direkte til prosjektet. Vi har ett håp om å løpe en halvmaraton , altså ca 2 mil.. så langt har vi ikke løpt sammen, men vi har det som målsetting. SÅ hvis du er med å gir 10 kr per km så vil det koste ca 200 kr.. klarer vi 25 km så vil det koste 250 kr. Noen har mulighet for å gi mer andre mindre, men uansett hva du ønsker å støtte med, så vil det bli til stor velsignelse for arbeidet blant Masai folket.

For å støtte – kan du bare sende en SMS til 40227877 og skrive navn og hva du ønsker å bidra med – så havner du på lista og får melding når løpet er unnagjort.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *