Bønnekonferansen 2022

Bønnekonferansen 2022

BØNNEKONFERANSE I HAUGESUND 5-9 JANUAR 2022 SCANDIC MARITIM HALL

Dette blir fantastiske dager, som du bare må få med deg.

-Onsdag 5 januar kl 1900 så starter konferansen og det blir dager som er fylt med bønn, lovsang, undervisning, betjening , oppmuntring og vekkelse. Vi får mange herlige Herrens tjenere fra inn og utland og det er mennesker som står i nasjonale og internasjonale tjenester. Dennnis Greenidge og David Hathaway fra England, Elin Fagerbakke, Håkon Fagervik, pastor Albert, Kjell Haltorp, Randi Filtvedt, Birger Wroldsen og Halvard Hasseløy. Lovsangen blir ledet av Kjetil og Inger Anita med team, samt Randi Filtvedt Johansen vil også være med å synge.

Temaet er «for en tid som denne» gir oss en retning på det som har med hva er det Gud sier i vår tid og i nettopp denne tid vi nå lever. Det skjer mye og det skjer fort i vår tid, og da er det spennende å tenke på at vi er født inn i denne tiden med en hensikt, og disse dagene vil vi få mange flotte innspill på hva de ulike forkynnerene opplever Herren tale om for denne tid. Vi starter dagene med lovsang og bønn og gjennom dagene så blir det bønn og at Herren får betjene oss med Ordet og Hans dyrebare nærvær.

Påmelding gjøres via checkin.no og da søker du bare på «bønnekonferanse» og da kommer du til arrangementet. Konferansen koster 950 kr for alle dagene og 400 kr for en enkelt dag. Kveldsmøtene er åpne, så lenge det er lov å ha åpne møter, ellers er de som er påmeldt prioritert. Når du registrerer deg så kan du også bestille lunchbuffet , og den koster 225 per dag. Ellers er det mulig å kjøpe seg mat i byen om du ønsker det.

Overnatting kan du få på SCANDIC Maritim hotel og her har vi fått samme pris som tidligere og koster 700 kr for enkeltrom med frokost og 900 for dobbeltrom med frokost per døgn. Dette er rimelig og du bor på samme sted som konferansen, og bookingreferanse er «Troens Ord» så få du denne prisen.

Vil anbefale deg å booke tidlig om du ønsker rom , og registrere deg, det kommer folk fra hele landet og vi ser fram til å få disse dagene sammen. Har du spørsmål om påmelding eller annet så kan du ta kontakt med Solfrid Valvik på telefon : 95221723 , du kan også sende e-post til wroldsen@gmail.com

Be for disse viktige dagene for nasjonen vår, så ønsker vi deg Guds gode velsignelse og håper vi sees i Haugesund.

Bønnekonferansen er i Haugesund 5-9 Januar 2022

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *