Bønnekonferanse 2021

Bønnekonferanse 2021

Det er med stor glede vi vil invitere deg til bønnekonferansen igjen i Haugesund og Scandic Maritim Hall fra onsdag 6. januar til søndag 10. januar. Det blir en fantastisk start på året, og vi ser så fram til disse spennende dagene.

Forkynnere

-Forkynnere som kommer er Dennis Greenidge, David Hathaway, Annie Schaug, Magritt Brustad, Alv Magnus, Kjell Haltorp og Birger Wroldsen. Lovsangen vil bli ledet av Tove og Jan Honningdal m team.

Påmelding og smittevern

På grunn Covid 19 har vi begrensninger på 200 påmeldte. Så for at vi skal kunne gjennomføre konferansen må vi ta 900 kr i påmeldingsavgift for deler eller hele konferansen. Vi kan altså ikke dele opp dager ift pris. Det blir heller ikke åpne kveldsmøter, så alle som skal på møtene og undervisningen på dagene, må være påmeldt.

Klikk her for å melde deg på konferansen!

Hotellovernatting

Vi har fått samme gode prisene på Scandic Maritim – 700 kr per natt for enkeltrom og 900 kr for dobbeltrom. Og lunch koster 200 kr per dag – flott lunsjbuffet som mange satte stor pris på sist. Bestilling av rom gjøres direkte med hotellet på telefon : 52863030 , eller epost post@hotelmaritim.no – Booking referanse er : Troens Ord .

Sett av dagene, vær rask med å melde dere på , så er du sikret plass.
Smittevernet vil bli godt ivaretatt på hotellet og de har forbered alt på en god og grundig måte, så møtene og måltidene vil foregå på en trygg måte i henhold til smittevernreglene.

Tema

Tema for dagene er fra Jeremia 22:29 – Land land land, hør Herrens Ord. Vi ønsker å bruke disse dagene til å lytte inn hva Gud har å si til oss som Guds folk i denne tiden. Vi lever i en veldig spesiell tid, og mer enn noen gang trenger vi å være våkne for hva Gud har å si oss, og leve i det kallet som Gud har for oss som enkeltpersoner og menigheter. Alle de som vil forkynne har nasjonale og internasjonale tjenester som vil formidle det Gud har lagt på dem for denne tiden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *