Innlegg fra februar 2019

Bare lyset kan beseire mørket

Boka til tidligere gangsterrapper og skikkelig bad boy Sebastian Stakset anbefales på det sterkeste. Boka har fått fantastiske reviewer, og dette er hva forlaget har om boka å si: Stakset skildrer sitt liv – fra barndommen til i dag – med vidåpne øyne og en naken ærlighet. Han som tidligere var en voldsmann fylt av hat, taler i dag om tilgivelse og ser skarer av mennesker bli forvandlet av Guds kjærlighet og lys. I tillegg til «vanlige folk» tar narkoselgere…

Kveldsbibelskole

Da var vi i gang igjen med årets kveldsbibelskole. Vi samles omtrent annenhver onsdag for å lære mer om bibelen. Denne gangen skal blant annet Kjell Haltorp, Johannes Amritzer og Annie Skaug tale. Se kalenderen for datoer og temaer.

Ekteskapshelg

Ekteskapshelg på Troens Ord for unge, eldre og oss som er midt på treet. Dette blir årets vitamindose og serviceavtale for ditt ekteskap. Hanne og Leif er flotte folk som har mye å gi til oss alle. Meld deg på og inviter med noen denne helga. Seminaret begynner 8. mars t.o.m. 10. mars, og koster 500 kroner per par, inkludert middag på lørdagen. Brukskjemaet til å melde dere på: