Mannetur til Ålesund

Mannetur til Ålesund

Tiden går fort og vi hadde en herlig tur til Ålesund i mai ifjor. Vi er invitert tilbake og hadde håpet at vi kunne reist en skikkelig god mannegjeng til Ålesund. Avreise Onsdag 29 mai på morgenen, og retur etter formiddagsmøte Søndag 2 juni.

Vi spleiser på reiseutgifter: ca. 500 kr per person, og så spleiser vi på mat og ordner oss selv. Det blir ca. 1000-1200 kr per person.

Vi skal ha møte i Ålesund Misjonskirke (Sigurd Bylynd) som leder an her, og vi skal også besøke Sion Ellingsøy pinsemenighet.

Vi kjører Minibuss og evt. privatbiler, og om noen synes kjøring blir for krevende, så kan man ta fly opp.

Ålesund er en nydelig by og vi vil også få tid til å gå turer og se oss omrking i Ålesund. Vi vil jo være med å vitne, synge og delta i møtene på ulikt vis. Så derfor vil det være supert om jeg får en tilbakemelding om hvem som kan være med

OVERNATTING : Vi bor gratis på lokalet , tar med sekk med dyne og laken, så ordner de med madrasser. Her er også kjøkken sånn at vi lager oss frokost etc. HVIS noen vil overnatte på hotel, så er det flere hotell i Ålesund , og velger man Ålesund sentrum , så er alt i gangavstand. AIRBNB er også en mulighet. Noen kan leie en leilighet eller lignende sammen for disse dagene.

Det er fantastisk med felleskap og enn sånn tur så vil vi bli godt kjent og virkelig få kvalitetstid sammen. Håper du kan få det til. Ordne med fri for onsdagen og fredagen og så blir det en skikkelig flott helg sammen.

Får du til?

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *